пʼятницю, 19 листопада 2021 р.

 Виставка малюнків, присвячена відзначенню Дня Гідності і Свободи: "Що я бажаю Батьківщині"...

    Участь дітей у таких заходах дає нам впевненість у завтрашньому дні, дає надію на світле і мирне майбутнє нашої держави, виховує з маленьких хлопчиків і дівчаток справжніх, сміливих патріотів неньки України! 

                                                     Слава Україні!-Героям Слава!









 

    Здобувачі освіти нашого закладу хоч ще маленькі, але вже знають, що у нашій державі йде війна, яка торкнулася кожного. Знають, що в нас є ГЕРОЇ, завдяки яким ми можемо ходити до садочка, жити, посміхатися, вчитися.

    Працівники, батьки та наші дітки долучилися не тільки до відзначення Дня Гідності і Свободи, вшанування НЕБЕСНОЇ СОТНІ, а й до благодійної акції "Допоможи солдату" на підтримку наших захисників. 

    Любі наші захисники, будьте здорові, швидкого Вам повернення додому, з ПЕРЕМОГОЮ. А подаровані від щирого серця наші голуб'ятка хай стануть захистом для Вас.

Летіть наші вітання

До кожного солдата,

Дозвольте Вам вклонитись

За те, що маєм хату.

Що ми живі, здорові,

Що можемо навчатись,
Що можемо трудитись,

Що можемо сміятись…

Ми просимо у Бога,-

Ти захисти родину.
Ще захисти солдатів,

І неньку Україну.



















     В рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності  та з метою формування у дітей загальнолюдських, моральних цінностей у всіх вікових групах було проведено цікаві заняття морально-етичного напрямку: "Дивна сила доброти", проведено бесіди з дітками "Ввічливі слова творять дива". Окрасою  сьогодення стало "Дерево добра", "Дерево дитячих мрій", виготовлене дітьми разом з вихователями, використовуючи техніку нетрадиційного малювання - долоньками. А найменші здобувачі освіти нашого закладу представили фотоколаж "Подаруй світу посмішку!".